Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keva valitsee johtajaa, loppusuoralla kaksi ehdokasta

Kevan hallitus päättää ehdokkaastaan torstaina.

Kotimaa
 

Kuntien eläkemiljardeja sijoittavan Kevan toimitusjohtavalinta ratkeaa ensi viikolla. Helsingin Sanomien tietojen mukaan loppusuoralla ovat sosiaali- ja terveysministeriön vakuutusosaston ylijohtaja Outi Antila (sit), 58, ja Suomen Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen (kesk), 58.

Tilanne on jännittävä, sillä vastakkain ovat keskustalainen mies ja sitoutumaton nainen. Molemmat ovat suoriutuneet valintatesteistä hyvin ja muutenkin päteviä tehtävään, HS:n lähteet kertovat.

Valinta ratkeaa käytännössä ensi torstaina, jolloin Kevan hallitus päättää ehdokkaastaan. Päätöksen siunaa vielä Kevan valtuuskunta 16. helmikuuta.

Ennen Kuntaliittoa Kietäväinen oli keskustan kansanedustaja 1983–1991. Antilan taustalla taas on pitkä kokemus työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunnasta 2001–2010.

Kevan toimitusjohtajan paikka on ollut tuulinen. Jukka Männistö (kesk) jätti tehtävänsä syksyllä luottamuspulan vuoksi. Edeltäjä Merja Ailus (kesk) joutui eroamaan 2013 asunto- ja autoetuihin liittyneiden epäselvyyksien vuoksi. Ailuksen edeltäjä Markku Kauppinen (kesk) taas joutui lähtemään 2009 junailtuaan vaalirahaa Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat