Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinki peittyi lumeen ja intialainen Stanny teki elämänsä ensimmäisen lumipallon – katso videolta, kuinka se sujui

Kotimaa
 
Mies heittää elämänsä ensimmäisen lumipallon
Mies heittää elämänsä ensimmäisen lumipallon
Tapasimme Helsinki-Vantaa lentokentällä Stanny J Dsouzan, joka heitti elämänsä ensimmäisen lumipallon. Toimittaja: Hannes Nissinen, kuvaus: Janne Järvinen, leikkaus: Matti Nousiainen.

Intialainen Stanny J Dsouza ei ole koskaan nähnyt näin paljon lunta, mikä ihmetyttää häntä itseäänkin, koska hän on kaksi ja puoli vuotta puhunut työkseen lumisesta Suomesta.

Juuri Helsinki-Vantaan lentokentälle laskeutunut Dsouzan eteen levittäytyy keskimäärin noin viidentoista sentin paksuinen lumipeite. Pääkaupunkiseudulla satoi viikonloppuna sankasti lunta.

”Katsoin lentokoneesta ja kaikki oli valkoista. Vasta viidentoista metrin päässä näin lumen peittämät puut. Se oli kaunista.”

”Olen nähnyt kerran aiemmin lunta yhdeksänvuotiaana Kashmirissa. Sitä oli paljon vähemmän”, Dsouza sanoo. Kashmirin konfliktin yllyttyä vuoristoalue ja lumi jäivät taakse.

Nyt Dsouza työskentelee Prever Consulting -yhtiössä, joka tuo aasialaisia innovaatioyrityksiä Suomen markkinoille. Suomi ja lumi ovat siis puheen tasolla tulleet hänelle hyvinkin tutuksi. Käytäntö on eri asia. Hän koettaa sormella lumipeitettä ja yrittää tehdä lumipallon yhdellä kädellä, pian huomaten tekniikan vajavaisuuden.

Sitten tapahtuu ensimmäinen teko Suomen kamaralla: Dsouza vilkaisee kollega Mohan Krishnaa, joka ehtii huutaa varoituksen sanan. Se on turhaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat