Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta: Asuntopula jarruttaa Helsingin seudun kasvua sekä päivän muut tärkeimmät uutiset

Helsingin seudulta puuttuu jopa 20 000 asuntoa, ilmenee VTT:n tuoreesta tutkimuksesta.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Helsingin seudulta puuttuu jopa 20 000 asuntoa, ilmenee VTT:n tuoreesta tutkimuksesta. Jos kaupungistuminen kiihtyy, joka vuosi pitäisi rakentaa 14 000 uutta asuntoa, tutkijat arvioivat HS Illassa. ”Jos pääkaupunkiseudun asuntotuotantoa ei saada lisättyä, on riski, että koko maan talouskasvulle syntyy tulppa”, arvioi tilannetta Helsingin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki (kok).

Suomi ja Norja rauhoittelevat pakolaiskiistaa Venäjän kanssa. ”Tilanne on nyt hyvin herkkä”, ulkoministeri Timo Soini (ps) sanoo.

Helsinkiin halutaan muistomerkki sodan aikana natsi-Saksaan murhattaviksi luovutetuille juutalaisille.

HS Illan kolumnistina on tänään Elina Tanskanen. Hän kirjoittaa siitä, millaisia paineita imetyssuositukset voivat luoda, jos imetys ei syystä tai toisesta sujukaan niiden mukaan.

Kodeissa elää keskimäärin sata eläinlajia, selviää HS Illan tiedeosuudesta.

Toimittaja Antti Mannisen klassikkosarjassa Puretut talot kerrotaan tännän Siltasaarenkatu 4:stä ja 6:sta. Osa on numero 42, ja samalla sarjan viimeinen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat