Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS ilta: Potkut uhkaavat satoja postilaisia sekä päivän muut tärkeimmät uutiset

Jopa 860 postilaista saattaa menettää työpaikkansa. Toimitusjohtajan mukaan tämäkään irtisanomiskierros tuskin jää viimeiseksi

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Posti aloittaa jälleen suuret yhteistoimintaneuvottelut, joissa työpaikkansa saattaa menettää jopa 860 postilaista. Taustalla on alan raju myllerrys: viestintä siirtyy yhä enemmän verkkoon. Kirjepostin määrä väheni viime vuonna kahdeksan prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Postin toimitusjohtajan Heikki Malisen mukaan tämäkään irtisanomiskierros tuskin jää viimeiseksi.

Talouspolitiikan arviointineuvosto kritisoi varsin vahvasti Juha Sipilän (kesk) hallituksen talouspolitiikkaa. Neuvosto ihmettelee, miksi hallitus ei esimerkiksi käytä talouspolitiikassa kovinkaan paljon verotusta apuna.

Pidetyn muusikon Zarkus Poussan kuolema on koskettanut laajalti. Twitteriin ja Facebookiin onkin tulvinut surunvalitteluja.

Lisäksi kerromme HS Illassa muun muassa Ruotsin maavoimien synkästä arviosta, jonka mukaan Ruotsi voi olla sodassa jo muutamassa vuodessa ja annamme vinkkejä hyvän oliiviöljyn valintaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat