Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta: Oikeusministeri seuraisi Tanskan-mallia ja muut päivän tärkeimmät uutiset

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin (ps) mielestä Suomen kannattaa seurata Tanskassa juuri hyväksytyn takavarikkolain tuloksia.
Oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin (ps) mielestä Suomen kannattaa seurata Tanskassa juuri hyväksytyn takavarikkolain tuloksia. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin (ps) mielestä Suomikin voisi takavarikoida turvapaikanhakijoiden omaisuutta Tanskan tapaan, kertoo HS Ilta. Hyvätuloiset turvapaikanhakijat voitaisiin laittaa maksamaan palveluistaan siinä kuin kantasuomalaisetkin, sanoo Lindström.

HS Ilta kertoo myös, etteivät Suomeen viime vuonna saapuneet turvapaikanhakijat juuri poliisin mukaan näy rikostilastoissa. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen on kuitenkin huolissaan toimintaympäristön muuttumisesta.

Lisäksi turvapaikanhakijoiden tilanne oli asialistalla, kun pääministeri Juha Sipilä (kesk) tapasi venäläiskollegansa Dmitri Medvedevin Pietarissa.

Aalto-yliopiston irtisanomisista yli puolet osuu opetukseen ja tutkimukseen, on yliopisto tarkentanut. Rantaradalla valtaosa Turun ja Helsingin väliä ajavista pikavuoroista jättäisi Kirkkonummen väliin.

Jussi-ehdokkuuksia keräsi eniten Aleksi Salmenperän ohjaama elokuva Häiriötekijä.

HS Illan Kynämies vs. Pelimies -blogissa käydään läpi tilannetta Espanjan La Ligassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat