Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Stubb: Sote-uudistus etenee sovitusti

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Sami Kero / HS
Valtionvarainministeri Alexander Stubb (kok).
Valtionvarainministeri Alexander Stubb (kok). Kuva: Sami Kero / HS

Eeva Palojärvi HS

Jaana Savolainen HS

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Alexander Stubb sanoo, että sote- ja aluehallintouudistusten sovituista aikatauluista pidetään kiinni.

”Sote-uudistusta viedään yhdessä sovitusti eteenpäin. Ihmisten tarpeiden mukaan muotoutuvat ja kustannustehokkaat palvelut ovat uudistuksen tärkein asia ja syy koko uudistukselle”, Stubb sanoo.

Eduskunnan toinen varapuhemies Paula Risikko (kok) sanoi HS:n haastattelussa perjantaina, että sote-uudistus pitäisi tehdä ensin ja aluehallintouudistus vasta myöhemmin.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matti Vanhanen pitää turhina pelkoja siitä, että sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistaminen olisi nyt jäämässä aluehallintouudistuksen jalkoihin.

Vanhasen mukaan on itsestään selvää, että uudistuksia tehdään sote edellä.

”Muut maakunnille kaavaillut tehtävien siirrot eivät ole kamalan vaikeita toteuttaa. Suurin työ on ilman muuta sote-uudistuksen ratkaisuissa kuten rahoituksessa”, Vanhanen sanoo. ”Sotessa auki olevat kysymykset eivät ole helppoja. Ne ovat valtavan isoja kysymyksiä.”

Perussuomalaisten työ- ja oikeusministeri Jari Lindström sanoo, että hallituksessa ei ole keskusteltu aiemmin sovitun uudistusten aikataulun muuttamisesta.

”Lähtökohta on se, että uudistuksia viedään nyt eteenpäin. Aikalisiä on ollut jo ihan tarpeeksi”, Lindström sanoi.

Sirpa Raiha / HS
Matti Vanhanen
Matti Vanhanen
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat