Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päivän tärkeimmät uutiset: Talousvalio­kunnan puheen­johtaja riitauttaisi sähkön hinnan­korotukset ja kaikki zikaviruksesta

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtaja Kaj Turusen (ps) mielestä olisi syytä riitauttaa sähkön hinnankorotukset. Myös muut HS:n tiistaina haastattelemat kansanedustajat pitävät korotuksia turhan suurina.

Suomen suurin sähkönjakelija Caruna nostaa sähkön siirtohintoja keskimäärin yli 35 prosenttia. Caruna on perustellut uusia hintojaan 200 miljoonaan euron vuosittaisilla investoinneilla, kuten maakaapeloinnilla.

Muita aiheita HS Illassa ovat laaja tietopaketti zikaviruksesta, Euroopan etsityimpien rikollisten listalla ollut suomalaismies jäi kiinni Helsingissä, suolistosyöpä jää kansallisen seulontaohjelman ulkopuolelle, Nyt tutki nuorten mediankäytön, EU-erolla uhkaileva Britannia saamassa vaatimuksiaan läpi, Hillary Clinton julistautui voittajaksi Iowassa, saimaannorpan suojelu jatkuu sopimuksilla kalastusrajoituksista, Risto Kuulasmaa jättää Yleisradion vain vuoden jälkeen, Instagram lähti Netflixin tielle, eduskunnan puhemiehenä jatkaa Maria Lohela, suomalaisen base-hyppääjän ruumiin uskotaan löytyneen Kaliforniassa, UPM jatko kasvuaan, Helsingissä on myynnissä 1 400 neliön trooppinen puutarha ja hävikkiruokapalvelu villitsi helsinkiläiset.

Mukana myös Roosa Murron kolumni, Maailman kuvat -kooste, sarjakuvat ja päivän sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat