Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joutsenon teinitytön murhatutkinta valmistunut – uusia rikosepäilyjä noussut esiin

Henkirikos tapahtui kotibileiden jälkeen viime syksynä.

Kotimaa
 

Poliisi on saanut valmiiksi 16-vuotiaan lappeenrantalaistytön henkirikostutkinnan. Epäiltyyn murhaajaan kohdistuvat rikosepäilyt ovat laajentuneet poliisitutkinnan aikana.

Henkirikos tapahtui Lappeenrannan Joutsenossa Kaakkois-Suomessa lokakuun lopussa.

Rikoskomisario Petri Korpisammal kertoo, että miestä epäillään yhä murhasta ja hautarauhan rikkomisesta, mutta myös joistakin uusista rikoksista.

Poliisi ja rikostapauksen syyttäjä eivät kerro, mitä uusia rikosnimikkeitä tutkinnassa on noussut esiin. Korpisammalen mukaan tutkintaan on liittynyt alaikäisiä henkilöitä ja arkaluonteisia asioita.

Rikoksesta epäilty mies on kertonut saattaneensa 16-vuotiasta tyttöä Joutsenon keskustasta kotibileistä tytön kotiin. Miehen epäillään pahoinpidelleen tuolloin tyttöä eri tavoin.

Poliisin mukaan mies on myöntänyt aiheuttaneensa tytön kuoleman.

”Jonkinlainen motiivi teolle on selvinnyt tutkinnassa, mutta sekin on salassa pidettävä asia. Se on kuitenkin enemmän taustatekijä kuin varsinainen motiivi henkirikokselle”, Korpisammal sanoo.

Hautarauhan rikkomista koskeva rikosepäily liittyy siihen, miten ruumis on kätketty teon jälkeen.

Poliisi kuulusteli epäiltyä esitutkinnan aikana kaikkiaan kuusi kertaa. Lisäksi esitutkinnassa on kuultu pariakymmentä henkilöä todistajina.

19-vuotias mies on vangittu todennäköisin syin murhasta epäiltynä.

Tapaus on siirretty syyteharkintaan Salpausselän syyttäjänvirastoon. Käräjäoikeus on määrännyt, että mahdolliset rikossyytteet on nostettava viimeistään helmikuun 24. päivä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat