Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta: Paavo Väyrynen perustaa uuden puolueen ja muut päivän tärkeimmät uutiset

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Poliitikkokonkari ja pitkäaikainen keskustavaikuttaja Paavo Väyrynen perustaa uuden puolueen. Väyrynen ilmoitti aikeestaan blogissaan. Puolueen nimeksi tulee kansalaispuolue.

Väyrynen vastasi HS:n haastattelupyyntöön torstaina, ettei kommentoi asiaa ennen perjantaita. Väyrynen oli torstaina Strasbourgissa, mutta HS:n saamien tietojen mukaan tulossa illalla Suomeen ja pitäisi perjantaina tiedotustilaisuuden.

Presidentti Sauli Niinistön Suomen ja Euroopan pakolaistilannetta käsittelevä puhe valtiopäivien avajaisissa keskiviikkona on herättänyt laajaa huomiota puolesta ja vastaan. HS:n talouden ja politiikan toimituksen esimies Piia Elonen kirjoittaa analyysissään, että Niinistö peräsi puheessaan ennen kaikkea yhteistä eurooppalaista ratkaisua pakolaisongelmaan.

Kerromme myös muun muassa siitä, että kannattavuusongelmien kanssa painiva Posti laajentaa palvelujaan vartiointiin. Pohjois-Pohjanmaalla on alkanut kokeilu, jossa postin työntekijät ryhtyvät tekemään arkisin vartiointitöitä Muhoksella ja Ylivieskassa.

HS Illan kolumnivuorossa on tänään Yrjö Rautio, jonka mukaan Venäjä kiristää Suomea pakolaisilla.

Santtu Kottila puolestaan kertoo blogissaan, mitkä olivat hänen mielestään jalkapallon siirtoikkunan kolme surullisinta siirtoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat