Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta: ”Tiivis Helsinki olisi parempi kaupunki”

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Helsinki ja Suomi voisivat paremmin, jos kaupungit olisivat tiiviimpiä, sanovat kaupunkitutkijat Heikki A. Loikkanenen ja Seppo Laakso. Heidän mukaansa hyöty syntyisi siitä, että tiiviissä kaupunkirakenteessa tuottavuus paranee, kun ihmiset, ideat ja yritykset ovat lähemmässä vuorovaikutuksessa keskenään ja erilaiset nykyisestä hajanaisesta kaupunkirakenteesta johtuvat kustannukset pienenisivät.

Tutkijoiden arvio löytyy perjantaina julkistetusta raportista Tiivistyvä kaupunkikehitys – Tuottavuuden ja hyvinvoinnin kasvun perusta.

Euroopan pakolaiskriisit ovat koko 1900-luvun kohentaneet pakolaisten oikeuksia. Nyt edessä saattaa olla ensimmäinen kriisi, jossa oikeuksia vähennetään, sanoo Harvardin professori Michael Ignatieff. Ignatieffista itsestä oli lähellä tulla karjalainen.

Lisäksi HS Ilta kertoo muun muassa, ettei uutta puoluetta puuhaava Paavo Väyrynen aio erota keskustan jäsenyydestä sekä. Tilastokeskuksen tuore raportti kertoo, että suomalaisten into matkustaa Kreikkaa on kasvanut selvästi, ja myös Saksan vetovoima on kasvanut.

Kolumnivuorossa on tekniikan tohtori Pekko Vehviläinen. Hänen mukaansa suomalainen terveydenhuolto on pahasti pielessä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat