Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Polttopulloja heittänyt mies vangittiin

Tutkinnanjohtajan mukaan epäillyllä ei ole aiempaa merkittävää rikostaustaa

Kotimaa
 
Fakta

Lammilla vakavin polttopulloisku

 Petäjäveden tapahtumat ovat vakavimpia Suomessa tapahtuneita turvapaikanhakijoiden majoitustiloihin tehtyjä tuhotöitä. Niitä on nyt tapahtunut kymmenkunta.

 Toistaiseksi todennäköisesti vakavin on Lammilla lokakuussa tehty polttopulloisku, jossa joku heitti polttopullon kerrostalossa toimivan SPR:n vastaanottokeskuksen makuuhuoneen ikkunaan. Vain yksi ikkunakerros esti pullon lentämisen huoneeseen, jossa oli kaksi alaikäistä.

 Syyskuussa Kouvolassa tehdystä iskusta noin 50-vuotias mies sai vuoden ehdotonta vankeutta. Tuomiossa otettiin huomioon myös miehen aiempi rikostausta. Hän heitti Masinol-pullon vastaanottokeskuksen oveen, jonka ikkuna ei hajonnut.

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi perjantaina 25-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä Petäjävedellä tapahtuneesta törkeän tuhotyön yrityksestä.

Miehen epäillään heittäneen viisi polttoainetta sisältävää pulloa vastaanottokeskuksen ulko-oveen keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Osa pulloista läpäisi ulko-oven lasin ja sytytti palon sisätilassa. Keskuksessa majoittui tapahtumahetkellä 80 turvapaikanhakijaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat