Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yle: Niinistö selvensi puheitaan pakolaiskriisistä

Kotimaa
 

Presidentti Sauli Niinistö on selventänyt valtiopäivien avajaisissa pitämäänsä puhetta pakolaiskriisistä, kertoo Yle. Niinistö sanoo Ylen mukaan, ettei hän tarkoittanut, että Suomi rikkoisi jotenkin kansainvälisiä pakolaissopimuksia.

”Olen kantanut huolta siitä, että varsin monen eurooppalaisen hallituksen piiristä kerrotaan monenlaisista keinoista, joilla ryhdytään tätä ihmisvirtaa jollain tavalla supistamaan. Kukaan ei kuitenkaan samalla sano, että ovatko puheena olevat konstit täysin kansainvälisten sopimusten mukaisia”, Niinistö sanoi Ylelle Wienissä.

Niinistön mukaan EU:n ulkoraja pitäisi saada hallintaan ja pyrkiä siihen, että hädässä olevia ihmisiä tuotaisiin EU-maihin järjestetyillä, turvallisilla kuljetuksilla. Ihmisiä pitäisi myös auttaa paikan päällä.

Valtiopäivien avajaispuheessaan Niinistö sanoi, että ”jossain vaiheessa jonkun on tunnustettava, että emme kykene, juuri tässä ja nyt, täyttämään kaikkia kansainvälisten sopimusten velvoitteita.” Kansainvälisen oikeuden asiantuntijat ovat arvostelleet puhetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat