Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Savon Sanomat: Kansanedustaja Päivi Räsänen yritettiin raiskata teini-iässä

Asia tuli ilmi, kun kansanedustajana toimivilta naisilta kysyttiin, ovatko he kokeneet seksuaalista ahdistelua.

Kotimaa
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) vaikeni kokemuksestaan. Nyt hän on sitä mieltä, että poliisille olisi pitänyt ilmoittaa tapauksesta.
Kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) vaikeni kokemuksestaan. Nyt hän on sitä mieltä, että poliisille olisi pitänyt ilmoittaa tapauksesta. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen yritettiin raiskata 17-vuotiaana, kertoo Savon Sanomat.

Räsänen sanoo lehdessä, että hän oli ollut matkalla kotiin, kun hänen seuraansa oli lyöttäytynyt teräaseella varustautunut poika.

”Hän kiskaisi minut yhtäkkiä syrjään pusikon taakse, kaatoi maahan ja yritti repiä vaatteita. Sain kuitenkin riuhtaistua itseni irti ja juoksin karkuun”, Räsänen muistelee Savon Sanomissa.

”En ilmoittanut asiasta kenellekään, koska koin tilanteen jotenkin häpeälliseksi. Lisäksi vähättelin tekoa, sillä selviydyin siitä ilman mitään vammoja.”

Nykyisin Räsänen on sitä mieltä, että tapauksesta olisi pitänyt kertoa poliisille. Hän sanoo säästyneensä traumoilta mutta käyneensä aihepiiristä keskusteluja tyttäriensä kanssa.

Asia tuli ilmi, kun Savon Sanomat ja sen kumppanilehdet kysyivät kansanedustajana toimivilta naisilta, ovatko he kokeneet seksuaalista ahdistelua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat