Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tiistain tärkeimmät uutiset: EIT haluaa selvityksen kouluampumisesta, yli sata loukkaantui Saksan junaturmassa

Hallituksen on selvitettävä Kauhajoen kouluampumisen viranomaistoimia Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle, kertoo HS Ilta. Saksassa junaturmassa kuoli tiistaina ainakin yhdeksän.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Luodinreikä ikkunassa koulun sisätiloissa Kauhajoen palvelualojen ammatillisessa oppilaitoksessa lokakuussa 2008.
Luodinreikä ikkunassa koulun sisätiloissa Kauhajoen palvelualojen ammatillisessa oppilaitoksessa lokakuussa 2008. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) on pyytänyt Suomen hallitukselta selvitystä Kauhajoen koulusurmaan liittyvistä viranomaisten päätöksistä, kertoo HS Ilta. Kouluampumisessa kuolleiden nuorten omaiset ovat valittaneet EIT:een siitä, että ampujalle myönnettiin aselupa hänen mielenterveysongelmistaan huolimatta.

Lisäksi HS Ilta kertoo esimerkiksi pääkaupunkiseudun vilkkaan liikenneväylän Kehä I:n remontista, Saksan vakavasta junaturmasta sekä Kreikan entisestä valtiovarainministeristä: Gianis Varoufakis aikoo perustaa eurooppalaisen vasemmistoliikkeen.

HS Illasta voi lukea tiistaisia uutisia myös muun muassa Helsingin Sanomiakin julkaisevan Sanoman tuloksesta, kokoomuksen uudesta puoluesihteeristä, alkavasta siitepölykaudesta ja jääkiekkoilija Patrik Laineen tilanteesta NHL-varaustilaisuudessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat