Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jari Aarnio kiistää tuntevansa esitutkinnassa kuultua virolaismiestä: ”Poliisi kuulustellut väärää Veikoa”

Aarnion mukaan poliisi on kuulustellut väärää Veikoa. Syyttäjä haluaa kuulla Veikoa todistajana, mutta Veiko ei halua tulla Suomeen.

Kotimaa
 
Näistä asioista Aarnio-käräjillä kiistellään
Näistä asioista Aarnio-käräjillä kiistellään
Jari Aarnion huumeoikeudenkäynti on edennyt syytettyjen ja todistajien kuulemiseen. Kaikki syytetyt ovat kiistäneet syytteet. Toimittaja: Minna Passi, leikkaus ja grafiikka: Boris Stefanov

Jari Aarnion puolustuksen mukaan Aarnio ei tunne lainkaan sitä virolaista Veikoa, jota poliisi on kuullut esitutkinnassa. Aarnion mukaan poliisi on siis kuulustellut väärää Veikoa.

Veikon esitutkintakertomus horjutti Aarnion kertomusta siitä, miten tämä on saanut haltuunsa huomattavat käteisvaransa.

Aarnio kertoi marraskuussa, että hän sai 447 000 euroa parituksella ja muilla hämäräbisneksillä rikastuneelta miljonääriltä. Rahat toi hänelle juuri ennen miljonäärin kuolemaa vuonna 2002 virolainen Veiko. Aarnio kertoi, ettei hän tiedä Veikon sukunimeä.

Tammikuussa 7 päivää -lehti julkaisi virolaisen alamaailman toimijan Veikon haastattelun, ja tätä kautta poliisi pääsi hänen jäljilleen.

Esitutkinnassa Veiko kertoi toimittaneensa useita kertoja käteisrahaa Aarniolle. Veikon mukaan raha oli peräisin virolaisesta alamaailmasta.

Keskiviikkona jatkuneessa istunnossa Aarnion asianajaja Riitta Leppiniemi sanoi, ettei Aarnio tunne lainkaan lehdessä haastateltua Veikoa.

Syyttäjät haluavat kuulla Veikoa todistajana, mutta tämä ei halua tulla Saksasta Suomeen oikeuden kuultavaksi. Nyt Veikon kuuleminen on yritetään järjestää videoyhteyden välityksellä, jotta Veikon ei tarvitsisi tulla Suomeen.

Asiaa hankaloittaa se, että Leppiniemi on ilmoittanut puolustuksen haluavan olla samassa tilassa Veikon kanssa. Erilaisten asiakirjojen näyttäminen Veikolle on silloin helpompaa.

Vaihtoehtoisesti joko Leppiniemi tai tuomarit matkustavat Saksaan Veikon kuulemista varten.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat