Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lapista löytyy lunta hiihtolomallakin

Kotimaa
 

Näyttää siltä, että etelässä ei tarvita tänäkään vuonna välihousuja hiihtolomaviikoilla.

”Jos hiihtolomalla haluaa varmimmin lunta ja hyvät hiihtokelit, kannattaa suunnata Oulun pohjoispuolelle tai Jyväskylän itäpuolelle”, sanoo HS:n meteorologi Anniina Törmä.

”Etelä- ja länsirannikolla ovat lumet sulaneet pois. Sisämaassa lunta on 2–5 senttiä. Vähäinenkin lumi sulaa pois, koska keskiviikkona, torstaina ja perjantaina sataa vettä.”

Helmikuun alku on ollut lämmin. Pitkän ajan ennusteiden mukaan helmikuusta on tulossa noin neljä astetta pitkän ajan keskiarvoja lämpimämpi. Sinänsä helmikuun pitkät leudot jaksot ovat Törmän mukaan tyypillisiä Etelä- ja Länsi-Suomessa.

On kuitenkin mahdollista, että länsirannikolle sataa lunta vielä viikonloppuna, koska Suomen päällä vahvistuu pohjoisvirtaus.

”Pohjoisen lumipeitteestä en olisi ollenkaan huolissani. Siellä on lunta 50–90 senttiä, ja idässäkin on suhteellisen paljon lunta”, Törmä sanoo.

Tällä viikolla etelässä ropsineet sateet hellittävät loppuviikolla. Ensi viikon alkupuolella Suomen yllä on korkeapaine ja lämpötila on pakkasen puolella.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat