Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n näköislehti nyt myös Windows-puhelimissa

Myös iPad- ja iPhone-sovellusten päivitystä suositellaan.

Kotimaa
 
Windows-puhelimilla voi lukea HS:n sisältöjä entistä laajemmin.
Windows-puhelimilla voi lukea HS:n sisältöjä entistä laajemmin.

Helsingin Sanomien sovellukset Windows-puhelimiin on päivitetty. Alkuviikosta julkaistu päivitys tuo käyttöön HS:n paperilehden näköisversiot Microsoftin älypuhelinten ja Lumia-älypuhelinten käyttäjille.

Kun sovelluksen on päivittänyt, näkyvissä ovat aamun Hesarin näköislehden lisäksi Kuukausiliite, Nyt-liite, HS:n erikoislehdet ja mainosliitteet näköisversiona.

Lisäksi Windows Phonessa on jatkossa mahdollisuus valita seurattavaksi aiheita, jotka itseä kiinnostavat. Omat-osioon näkyville voi valita esimerkiksi tiedejutut, pääkirjoitukset ja politiikan uutiset.

Aiheet myös tallentuvat laitteiden välille. Kun kannettavalla tietokoneella valitsee aiheen seurattavaksi, aihepiiri löytyy omat-osiosta myös puhelimessa. Omat-osio löytyy myös iPhone-sovelluksesta ja Android-sovelluksesta.

”Sovelluksesta löytyvät myös aikaisempaa helpommin HSTV:n videot sekä torstai- ja lauantailiitteiden ruokareseptit ja henkilöjutut”, sanoo sovelluksista vastaava HS:n päätoimittaja Päivi Anttikoski.

Suurin käyttäjälle näkyvä muutos on ulkoasu. Jatkossa Windows Phone -sovellus muistuttaa enemmän HS:n sovellusta Applen laitteissa tai Android-käyttöjärjestelmässä.

"Pyrimme tarjoamaan HS:n laatusisällöt paperilla, kännykässä, tietokoneella ja tabletilla mahdollisimman samalla tavalla. Jos lehti jää kesken aamukahvilla, siihen pitää olla helppo palata junassa työmatkalla", Anttikoski sanoo.

Tällä viikolla on julkaistu myös uudistettu versio HS:n sovelluksesta Android-laitteille sekä iPhonelle ja iPadille. Päivityksissä on parannettu sovellusten käytettävyyttä ja käyttövarmuutta. Etenkin vanhoilla laitteilla HS:n sovellusten pitäisi nyt toimia entistä varmemmin.

”Suosittelemme kaikille sovellusten päivittämistä, koska vanhojen sovellusten käyttäminen saattaa aiheuttaa tarpeettomia ongelmia”, sanoo Anttikoski.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat