Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lunta sataa lisää yli kymmenen senttiä – ajokeli jopa erittäin huono

Alkuviikolla sateet väistyvät ja sää kylmenee.

Kotimaa
 
Päivän sää 21.2.
Päivän sää 21.2.

”Ajokeli on huono tai erittäin huono lumisateen ja lumisten tai sohjoisten tienpintojen vuoksi”, varoittaa Liikennevirasto. Lunta ja räntää onkin tullut runsaasti ja laajasti, ja sama säätyyppi jatkuu edelleen.

Ilmatieteen laitoksen mukaan Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa ajokeli on erittäin huono. Huono keliluokitus on valtaosassa muuta maata, pohjoisinta Lappia lukuunottamatta.

Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Petri Hoppula sanoi sunnuntaiaamuna, että päivästä tulee valtaosassa maata sateinen. Sade tulee yleensä lumena, mutta aivan rannikon tuntumassa olomuoto on räntä ja maan lounaisimmissa osissa tulee jopa vettä.

Seuraavan vuorokauden aikana lunta tulee monin paikoin yli kymmenen senttiä. Erityisesti Suomen kaakkoisosissa lunta kertyy paljon, esimerkiksi Lappeenrannassa, Heinolassa ja Porvoossa, Hoppula ennustaa.

Sunnuntaina aamupäivällä länsirannikolla sateissa on tauko, mutta ennusteen mukaan iltapäivällä sielläkin sataa jälleen. Vähäsateinen sunnuntai on kuitenkin tiedossa pohjoisimpaan Lappiin.

Alkuviikolla sateet väistyvät ja sää kylmenee. Etelä-Suomeenkin on tiedossa tiistaina pari astetta pakkasta, Hoppula kertoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat