Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän kiinnostavimmat uutiset – Suomessa tehtiin ensimmäinen kasvojensiirto

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Kasvojensiirtoa valmisteltiin Husissa jo vuosia sitten
Kasvojensiirtoa valmisteltiin Husissa jo vuosia sitten
Kasvojensiirtoa on valmisteltu Husissa vuosia. Video on keväältä 2013, jolloin aikeista kerrottiin myös julkisuuteen. Kasvojensiirrossa ei ole kyse kosmetiikasta vaan siitä, että ihminen pystyisi esimerkiksi syömään ja hengittämään normaalisti. Videolla näytetään myös yksi maailman kuuluisimmista kasvojensiirroista lähtöpisteestä lopputulokseen.
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään, että Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (Hus) teki alkuvuonna Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäisen kasvojensiirron. Koko maailmassa vastaavia kudossiirtoja on tehty aiemmin vain 34.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan muun muassa, että vuoden 1990 talviloma Helsingissä oli vuosisadan kurjin, kaasun siirtohintaa rajusti korottaneen Aurora Kaasunjakelu Oy toimitusjohtaja puolustaa korotusta ja että Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton teettämän kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset olisivat valmiita poistamaan useita alkoholilainsäädännön rajoituksia.

HS Illassa on myös analyysi siitä, miksi Suomen Saturday Night Live ei ole hitti.

Tänään kolumnistina on Elina Tanskanen, joka kirjoittaa tunteista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat