Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta tänään: Miten Suomen tulisi suhtautua Venäjän hybridisotaan?

Venäjä käy informaatiosotaa. Miten Suomen pitäisi reagoida? HS Illassa myös muut päivän kiinnostavimmat uutiset.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Antti Aimo-Koivisto
Venäläisiä mielenosoittajia ja poliiseja Tallinnassa. Neuvostoaikaisen Pronssisoturi-patsaan siirrosta koskevasta kiistasta syntyneet jännitteet jatkuivat 27. huhtikuuta 2007 Tallinnassa.
Venäläisiä mielenosoittajia ja poliiseja Tallinnassa. Neuvostoaikaisen Pronssisoturi-patsaan siirrosta koskevasta kiistasta syntyneet jännitteet jatkuivat 27. huhtikuuta 2007 Tallinnassa. Kuva: Antti Aimo-Koivisto
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Onko Venäjä kiihdyttänyt hybridisodankäyntiään? Mihin Venäjä pyrkii? Miten Suomen tulisi reagoida? Esimerkiksi näihin kysymyksiin etsitään vastauksia keskiviikon Näin Venäjä vaikuttaa -juttusarjassa. HS Illassa ovat luettavissa juttusarjan muutkin osat. Niissä käsitellään Venäjän vaikuttamistapoja sekä tilannetta Saksassa, jossa Venäjän toimia julkisen keskustelun sekoittajana on tutkijan mukaan aliarvioitu.

Lisäksi HS Ilta kertoo muun muassa presidentti Sauli Niinistön tuoreesta turvallisuuspoliittisesta kannanotosta. Hänen mukaansa Yhdysvaltojen kanssa tehtävissä sotilasharjoituksissa ei luoda Suomen turvallisuuspoliittista linjaa, vaan Nato-harjoitukset ovat vain teknistä sotilastaitojen harjoittamista.

Suomen eri maakuntien ruokatottumuksissa on selkeitä eroja. Tämä selvisi, kun S-kaupoissa tehdyistä ostoksista kertynyt suuri tietomassa käytiin läpi. Idässä syödään esimerkiksi muuta maata enemmän hapatettuja leipiä ja kauraleipää, lännessä sämpylöitä ja varrasleipiä.

HS Illassa on keskiviikkona uutisia myös valtion verkkopalveluihin tehdyistä palvelunestohyökkäyksestä, Donald Trumpin esivaalimenestyksestä Nevadassa sekä siivoojasta, joka pysäytti murtovarkaan mopin avulla Helsingin Itäkeskuksessa.

Lisäksi HS Ilta kertoo muun muassa maailman kalleimmasta kolikosta, ravintoloiden Michelin-tähdistä ja ihmisrobotista, joka nousee jaloilleen kampittamisen jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat