Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Neljävuotias lapsi kateissa Tampereen ihmiskauppa­jutun jäljiltä

Asiaa tutkitaan lapsikaappauksena ja lapsen omavaltaisena huostaanottona.

Kotimaa
 

Viime vuonna laajasti julkisuudessa olleen Tampereen ihmiskauppatapauksen jäljiltä on kateissa neljävuotias lapsi, Albertti Leif Richard Lindberg. Sisä-Suomen poliisi tutkii asiaa lapsikaappauksena ja lapsen omavaltaisena huostaanottona.

Poliisi on yrittänyt selvittää lapsen olinpaikkaa yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa, mutta lasta ei ole löytynyt, poliisi kertoo tiedotteessaan. Nyt asiasta tiedotetaan ja lapsen kuva julkaistaan, koska poliisi toivoo saavansa yleisöltä tietoja pojan sijainnista.

Lapsen katoaminen liittyy ihmiskauppatapaukseen, jossa viime vuonna Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi keski-ikäisen miehen ja tämän tyttären törkeästä ihmiskaupasta. Mies sai kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden rangaistuksen ja tytär kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden rangaistuksen.

Ihmiskaupasta tuomitut isä ja tytär pitivät nuorta naista vankinaan vuosia, minä aikana tämä synnytti kolme lasta. Nyt kateissa oleva lapsi on sisaruksista vanhin. Hän on ollut kateissa vuoden 2014 lopusta lähtien.

Tapaus sai alkunsa, kun tytär tapasi nuoren naisen internetissä. Myöhemmin nuori nainen tapasi myös isän. Siitä alkoi nelisen vuotta kestänyt yhdessä asuminen useissa eri kaupungeissa.

Isä perusteli toimiaan oikeudessa sanomalla, että kyse olisi ollut avioliittoon verrattavasta ”romaniavioliitosta”, joka alkaa naisen ”ryöstöllä”. Romanijärjestöt kuitenkin tuomitsivat tapauksen ja sanoivat, ettei teko liittynyt millään tavoin romanikulttuuriin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat