Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Onko yhteiskuntasopimus riittävä? Olli Rehn ja Lauri Ihalainen kommentoivat

Kotimaa
 
Roni Rekomaa ja Vesa Moilanen / Lehtikuva
Olli Rehn ja Lauri Ihalainen
Olli Rehn ja Lauri Ihalainen Kuva: Roni Rekomaa ja Vesa Moilanen / Lehtikuva

Pääministeri Juha Sipilä lupasi iltapäivällä, että hallitus kertoo vielä tänään keskiviikkona kantansa, miten se suhtautuu yhteiskuntasopimukseen.

Yhteiskuntasopimusta puidaan myös HSTV:n suorassa yleisötilaisuudessa keskiviikkoiltana. Kelpaako työmarkkinajärjestöjen vääntämä luonnos yhteiskuntasopimuksesta hallitukselle? Jos sopimus menee läpi, toteuttaako hallitus lupaamansa leikkausten perumiset ja veronkevennykset?

Elinkeinoministeri Olli Rehn (kesk) sekä kansanedustaja, SAK:n entinen puheenjohtaja Lauri Ihalainen (sd) käyvät lähetyksessä läpi syntynyttä sopimusluonnosta.

Kyseessä on yleisötilaisuus, eli keskustelua voi tulla seuraamaan myös paikanpäälle Sanomataloon Mediatorille. Yleisö saa myös esittää kysymyksiä Rehnille ja Ihalaiselle.

Tilaisuus alkaa keskiviikkona 2.3. kello 17 ja kestää noin tunnin verran.

Jos ei itse pääse paikalle, lähetystä voi katsoa suorana HSTV:stä. Kysymyksiä lähetykseen voi lähettää osoitteella piia.elonen@hs.fi tai esimerkiksi Twitterissä kohdistamalla ne merkinnällä @piiaelonen.

Rehn on ollut keskustan ja hallituksen puolesta mukana viemässä yhteiskuntasopimusneuvotteluja maaliin. Vaikka Ihalaiselle ei ole neuvotteluissa virallista asemaa ja hän edustaa oppositiopuoluetta, niin Ihalainen on vaikuttanut neuvottelujen taustalla jonkinlaisena neuvonantajana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat