Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nyt ulkoilemaan: Aurinko saattaa näyttäytyä viimeistä kertaa pitkään aikaan

Sää pilvistyy torstaista alkaen koko maassa, ja pilvisyys jatkuu ensi viikolle.

Kotimaa
 
Päivän sää 2.3.2016
Päivän sää 2.3.2016

Tänään kannattaa lähteä ulkoilemaan, sillä nyt on viimeinen mahdollisuus pitkään aikaan nauttia aurinkoisesta säästä. Huomisesta alkaen sää pilvistyy voimakkaasti koko maassa, ja pilvisyys jatkuu pitkään.

”Keskiviikko on vielä verrattain aurinkoinen maan etelä- ja keskiosissa, mutta huomenna sää pilvistyy. Ihan koko maahan huominen pilvi ei vielä yllä. Silloin voi olla vielä osittain aurinkoista Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissakin”, kertoo päivystävä meteorologi Eveliina Tuovinen Ilmatieteen laitokselta.

Länsisuomalaiset viettävät lopun hiihtolomastaan harmaassa säässä, sillä koko loppuviikko näyttää pilviseltä. Pilvien alla ensi viikolla hiihtolomansa aloittavat myös itä- ja pohjoissuomalaiset.

”Kyllä siihen nyt täytyy taas hetkeksi varautua, että ihanaa korkeapainekeliä ei ole näkyvillä. Nyt koetut päivät olivat seuraavaan viikkoon saakka ne aurinkoisimmat päivät”, meteorologi sanoo.

Pilvisyyden myötä sää muuttuu epävakaisemmaksi, mutta suuria sadealuerintamia ei ole tulossa. Pieniä hajanaisia sateita voi tulla eri päivinä ympäri maata.

Lämpötila pyörii etelässä nollan molemmin puolin. Pohjoisempana on pientä pakkasta.

Samanlainen sää jatkuu ensi viikon alussakin. Ensi viikosta sää lämpenee hieman, joten maan etelä- ja keskiosissa lämpötila nousee päivisin plussan puolelle.

Lapissa pysytään pakkasen puolella, vaikka ensi viikon alussa nollaraja saattaa käydä Lapin puolellakin.

Ensi viikollakin pilvet peittävät taivasta, mutta eivät yhtä tiiviisti kuin nyt loppuviikosta.

”Ensi viikolla pilvilautta voi paikoin rakoilla. Silti ei ole näköpiirissä laajaa korkeapainealuetta, joka tarkoittaisi koko maassa ihanaa auringonpaistetta. Enemmän on pilvistä, ikävä kyllä”, Tuovinen sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat