Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Hyväksyykö hallitus yhteiskuntasopimuksen?

HS Ilta kokoaa päivän tärkeimmät uutiset yhteen paikkaan.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Hallitus kertoo tänään kello 18 tiedotustilaisuudessa, miten se suhtautuu työmarkkinajohtajien sunnuntaina alustavasti sopimaan kilpailukykysopimukseen, jota myös yhteiskuntasopimukseksi on kutsuttu. HS:n tietojen mukaan hallitus ei vaadi sopimuksen aukaisua, mutta asettaa jonkinlaisen porkkanan, jotta sen toiveet paikallisesta sopimisesta toteutuvat enemmän kuin neuvoteltu sopimus antaa ymmärtää. Verokevennyksille hallitus asettanee kriteerit.

HS Illassa tänään myös arvio Yhdysvaltain presidentinvalien supertiistaista. ulokset näyttävät, että miljardööri Donald Trumpin kannatus vaaleissa on maanlaajuista, sanoo yritysverkosto Amchamin toimitusjohtaja Kristiina Helenius.

Lisäksi kerromme muun muassa, että Suomeen ei saapunut tiistaina lainkaan turvapaikanhakijoita Venäjältä. Lapin rajavartioston mukaan on kuitenkin vielä liian aikaista puhua pysyvästä muutoksesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat