Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta pureutuu tänään vihapuheeseen

HS Illassa on lisäksi päivän tärkeimmät uutiset yhteiskuntasopimuksesta, metsähallituslaista ja Ruotsin uudesta kuninkaallisesta.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Selvityksen vastaajat kohtasivat vihapuhetta ja häirintää eniten julkisilla paikoilla, kuten kaduilla, parkkipaikoilla ja puistoissa.
Selvityksen vastaajat kohtasivat vihapuhetta ja häirintää eniten julkisilla paikoilla, kuten kaduilla, parkkipaikoilla ja puistoissa. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Noin puolet oikeusministeriön tilaaman selvityksen vastaajista on kokenut vihapuhetta tai häirintää, kertoo HS Ilta torstaina. Oikeusministeriön teettämän selvityksen kohtena ovat vähemmistöt, kuten maahanmuuttajat, romanit, saamelaiset, vammaiset, uskonnolliset vähemmistöt sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt.

Lisäksi HS Illassa on uutisia yhteiskuntasopimuksesta, metsähallituslaista sekä kalanmyynnistä: helsinkiläinen kalakauppa on saanut useita valituksia liian tuoreen kalan myymisestä eli eläinsuojelulain rikkomisesta, sillä kaloissa todettiin elonmerkkejä.

Lisäksi HS Illasta selviää, mikä tuli Ruotsin prinssin nimeksi, mitä politiikan tutkijat ajattelevat Donald Trumpin kannattajista ja millaista on jääkiekkovalmentaja Erkka Westerlundin kysyntä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat