Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään tuoreimmat käänteet yhteiskunta­sopimuksesta

HS Ilta kertoo perjantaina lisäksi muun muassa HIFK-hallihankkeesta Helsingissä, uudesta äitiyspakkauksesta, poliisin videokanavasta ja kevään tv-ohjelmista.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Ilta uutisoi perjantaina, ettei Suomen suurin ammattiliitto PAM lähde neuvottelemaan yhteiskuntasopimuksesta. Myös AKT on ulkona. AKT:n puheenjohtajan Marko Piiraisen mukaan päätös oli liitolle helppo.

Lisäksi HS Illassa on uutinen Helsingistä, jossa virkamiehistö haluaa purkaa Taka-Töölössä Nordenskiöldinkadulla sijaitsevan Helsingin vanhan jäähallin. Ukrainan sodassa on YK:n mukaan jo yli 9 000 kuolonuhria, ja avaruusteleskooppi on havainnut hyvin kaukaisen galaksin valon.

Lisäksi HS Ilta kertoo muun muassa kevään odotetuimmista tv-ensi-illoista, joita ovat muun muassa tanskalainen talousrikossarja Petos ja Ylen musiikkisarja Klassinen Suomi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat