Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingissä alkoi keskiviikkona laajojen mielenosoitusten sarja

Helsingissä ei ole lähimenneisyydessä nähty näin montaa isoa mielenosoitusta vain muutaman päivän sisään.

Kotimaa
 
Jarno Mela / Lehtikuva
Lauantaina Helsinkiin kokoontuu hallituksen leikkauspolitiikkaa vastustava Joukkovoima-mielenosoitus. Palkansaajat osoittivat mieltään hallituspolitiikkaa vastaan Helsingin Rautatientorilla myös viime syyskuussa.
Lauantaina Helsinkiin kokoontuu hallituksen leikkauspolitiikkaa vastustava Joukkovoima-mielenosoitus. Palkansaajat osoittivat mieltään hallituspolitiikkaa vastaan Helsingin Rautatientorilla myös viime syyskuussa. Kuva: Jarno Mela / Lehtikuva

Helsinki täyttyy erilaisista mielenosoituksista loppuviikon aikana. Ensimmäisenä vuorossa oli keskiviikkona opiskelijoiden mielenosoitus. Keskiviikkona järjestettiin myös metsähallituslain uudistusta vastustava mielenilmaus.

Perjantaina iltapäivällä Helsingissä nähtiin traktorimarssi, joka sekin kokoontuu Senaatintorille.

MTK:n tukemaan mielenilmaisuun ilmoittautui Facebook-sivuilla noin tuhat.

Lauantaina nähdään vielä neljäs iso mielenilmaus, hallituksen leikkauspolitiikkaa vastustava Joukkovoima-mielenosoitus. Ilmoittautuneita on puolitoistatuhatta ja kiinnostuneita tuhansia enemmän. Kuljetuksia Senaatintorille järjestetään eri puolilta Suomea.

”Ota mukaan omat kyltit, banderollit, rummut, kattilat ja kaverisi! Näkyvät puoluetunnukset ovat kiellettyjä mielenosoituksessa, mutta puolueaktiivit ovat erittäin tervetulleita”, kerrotaan järjestäjien sivuilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat