Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Brysselissä Suomi lobbaa EU:ta asepolitiikassa ja Helsingissä siivotaan säteilyvuotoa

Suomea kuullaan EU:n asedirektiivissä, EKP laskee ohjauskoron nollaan ja Axl Smithiä epäillään salakuvaamisesta, HS Ilta kertoo torstaina.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Jussi Nukari / Lehtikuva
EU:ssa käsitellään asedirektiivin muutosehdotusta, jossa Suomi on pyrkinyt aktiivisesti lobbaamaan omia kantojaan.
EU:ssa käsitellään asedirektiivin muutosehdotusta, jossa Suomi on pyrkinyt aktiivisesti lobbaamaan omia kantojaan. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Suomen ministereiden ja virkamiesten armeija yrittää puskea lievennyksiä EU-komission esittämiin ampuma-asedirektiivin muutoksiin, kertoo HS Ilta. Suomi haluaa muun muassa, että puoliautomaattiaseiden hallussapito siviilitarkoituksessa olisi yhä mahdollista.

Torstain HS Illassa uutinen myös Euroopan keskuspankista, joka ylitti korkopäätöksellään markkinoiden odotukset. EKP laskee perusrahoitusoperaatioidensa koron tasan nollaan nykyisestä 0,05 prosentista.

Lisäksi HS Illassa seurataan muun muassa, mihin toimiin Helsingissä havaittu cesiumvuoto johtaa. Havainnon lähde on paikallistettu radioaktiivista pienjätettä käsittelevän Suomen Nukliditekniikka Oy:n tiloihin, kertoo Säteilyturvakeskus.

Salon arvokuljetusryöstöstä epäillyistä yksi on ruotsalaismies, joka oli suunnittelemassa ja toteuttamassa Suomen Pankin ryöstöä Turussa vuonna 2007. Vantaalla Myyrmäen aseman läheisyydessä marraskuun lopussa tapahtuneesta ammuskelusta ja pahoinpitelystä on tuomittu vankeuteen kaksi miestä.

HS Illasta voi lukea myös esimerkiksi Googlen navigaattoriäänistä, lihan käsittelystä, kirjailija Aki Ollikaisen palkintoehdokkuudesta ja uudistuksesta sääennusteiden tarkkuuden parantamiseksi.

HS Ilta selittää senkin, mistä esimerkiksi Nelosen The Voice of Finland -ohjelmaa juontavan salakuvaustutkinnassa on kyse.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat