Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän kiinnostavimmat uutiset: palkkamallista linjaus ja viljelijät marssilla

HS Ilta kertoo muun muassa, mikä on niin sanottu ”Suomen malli”, miten paljon proteiinia kannattaa syödä ja miten viljelijöiden traktorimarssi sujui.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Kalle Koponen / HS
Latolan maitotilan isäntä Jyrki Peltola Mäntsälästä saapuu traktorimarssilla Helsinkiin protestoimaan maanviljelijöiden ahdingon takia.
Latolan maitotilan isäntä Jyrki Peltola Mäntsälästä saapuu traktorimarssilla Helsinkiin protestoimaan maanviljelijöiden ahdingon takia. Kuva: Kalle Koponen / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Suomen suurimman ammattiliittojen keskusjärjestön SAK:n hallitus hyväksyi perjantaina niin kutsutun ”Suomen mallin” pääperiaatteet. HS Ilta selittää, onko tämä malli eri asia kuin yhteiskuntasopimus ja korvaako malli tupon.

Lisäksi HS Ilta kertoo, että maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen (kesk) ilmoitus ottaa viljelijöiden tukimaksujen kanssa viivytellyt Maaseutuvirasto (Mavi) vahvemmin ministeriön ohjaukseen sai kiitosta. HS Illasta voi lukea myös, miten maanviljelijöiden traktorimarssi Helsingiin on sujunut perjantaina.

HS Illassa on uutisia myös muun muassa Käpylän lippakioskin joukkorahoitusaikeista, THL:n yt-neuvotteluista, Salon arvokuljetusryöstön yrityksen pidätyksistä ja siitä, miksi Venäjän puolustusministeriö tahtoo ostaa delfiinejä.

Perjantain HS Illasta voi lukea lisäksi proteiinin kerta-annoksista, Helsingin yleisten saunojen historiasta, käytetyn auton ostamisesta ja Emma-gaalan uusista juontajista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat