Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikä kelpasi?

Kotimaa
 
Marjukka Liiten

Työmarkkinatorstai oli toivoa täynnä, sillä Etelärannassa oli koolla tv:stä tuttu järjestöpomoviisikko. Illansuussa neuvotteluista kiirikin tietoa. Oli päästy yksimielisyyteen hallituksen peräämistä tavoitteista – siitä miten syksyllä 2017 alkava neuvottelukierros toteutetaan. Lisäksi hallitukselle oli toimitettu ehdotus niin sanotusta Suomen mallista. ”Saa nähdä, kelpaako ehdotus hallitukselle”, jännitti esimerkiksi Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder, muttei suostunut julkistamaan sitä: ”Hallitus saa sitten julkistaa, jos haluaa.”

Pian pääministeri Juha Sipilä (kesk) twiittasikin, että jo vain kelpaa: ”Järjestöjen ehdotus Suomen malliin siirtymisestä riittää hallitukselle. Toteutuessaan tämä on iso rakenteellinen muutos. Tärkeä askel.”

Mutta mikä kelpasi?

”Eivätkö järjestöt itse ole julkistaneet ehdotustaan?” ihmeteltiin pääministerin esikunnasta, mutta päätettiin jatkaa niukkaa tiedotuslinjaa.

Kun HS vihdoin sai paperin käsiinsä, oli ensimmäinen reaktio: Tässäkö se nyt on? Muutaman rivin linjaus ei juuri poikkea siitä, mitä jo kirjattiin itse kilpailukykysopimukseen. Uusi innovaatio on ”tuki kansainväliselle kilpailulle alttiille aloille”. Ja nyt enää pitäisi sopia siitä, mitkä näitä aloja ovat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat