Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän kiinnostavimmat uutiset viljelijöiden ahdingosta, hylkylöydöstä ja lämpöennätyksestä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
YVES HERMAN / REUTERS
Maanviljelijä ruiskutti maitoa reformistipuolueen puoluetoimiston seinään maanantaina Brysselissä.
Maanviljelijä ruiskutti maitoa reformistipuolueen puoluetoimiston seinään maanantaina Brysselissä. Kuva: YVES HERMAN / REUTERS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Suomalaisviljelijät vaativat ahdinkoonsa helpotusta perjantain traktorimarssilla Helsinkiin. Tänään traktorien kolonna kulki pitkin belgialaisia maanteitä Brysseliin, koska heilläkin on vaikeaa. Ja Ranskassa vasta hätä onkin. Siellä taloushuolien painamat viljelijät tekevät joka vuosi arviolta satoja itsemurhia. Maanantaina maanviljelijöiden kriisiä puidaan maatalousministereiden kokouksessa Brysselissä, HS Ilta kertoo.

Lisäksi HS Illassa on uutisia muun muuassa pääministeri Juha Sipilän (kesk) Joensuun-vierailua häirinneistä mielenosoittajista, kotiviini-innostuksen hiipumisesta, Mars-luotaimesta, huomautuksen saaneesta Anttilan mainoksesta ja Suomenlahden pohjassa makaavasta hylystä, jonka jäljille johdatti karttalöytö.

HS Illan kolumnissa Rosa Meriläinen pohtii, miksi naisten vessoihin on pidemmät jonot kuin miesten vessoihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat