Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Harkimoa kosiskeltu kokoomuksen puheenjohtaja­kilpaan – Stubb: ”Oli se kieltämättä yllätys”

Stubbilla on omien sanojensa mukaan edelleen motivaatiota pysytellä puolueen johdossa.

Kotimaa
 
Vesa Moilanen Lehtikuva
Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb (oik.) luonnehtii Harry Harkimon mahdollista asettumista ehdolle johtajakisaan ”hienoksi asiaksi”.
Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb (oik.) luonnehtii Harry Harkimon mahdollista asettumista ehdolle johtajakisaan ”hienoksi asiaksi”. Kuva: Vesa Moilanen Lehtikuva

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Alexander Stubb sanoo yllättyneensä kansanedustaja Harry Harkimon mahdollisesta osallistumisesta puolueen puheenjohtajakisaan.

”Oli se kieltämättä yllätys”, Stubb sanoi HS:lle tiistaina.

Hän luonnehtii Harkimon mahdollista ehdokkuutta ”hienoksi asiaksi”.

Urheilulehti uutisoi maanantaina, että Harkimo on harkinnut ehdokkuutta jonkin aikaa ja kertonut aikeistaan lähipiirilleen. Harkimo sanoi illalla HS:lle, että häntä on pyydetty mukaan. Hän kuitenkin tarkensi, ettei vielä ole tehnyt päätöstä ehdokkuudesta. ”On pyydetty, että lähtisin, mutta en ole vielä miettinyt koko asiaa”, Harkimo sanoi.

Stubbin ympärillä on pyörinyt huhuja, joiden mukaan hän jättäisi puoluejohtajuuden ennen ensi kesän puoluekokousta. Huhut kiihtyivät sen jälkeen, kun hän kompuroi hallituksen myttyyn menneessä hallintarekisteriuudistuksessa.

Usean kokoomuslaisen viesti taustakeskusteluissa on, että toista vastaavaa puolueväki ei katso hyvällä.

Stubb ei kuitenkaan koe, että puolueessa olisi oppositio, joka haluaisi päästä hänestä eroon. ”Ei ainakaan minun tietääkseni”, hän sanoi HS:lle.

Stubbilla on omien sanojensa mukaan edelleen motivaatiota pysytellä puolueen johdossa. ”Olen kestävyysurheilija. Motivaatio on korkealla, ja olen sitoutunut vuoteen 2018. Olen ehdolla ja käytettävissä. Puoluekokous ratkaisee.”

Viime viikon lauantaina Stubb ilmoitti kokoomuksen puheenjohtajapäivillä Hämeenlinnassa, että hän aikoo johtaa kokoomuksen eduskuntavaaleihin 2019.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat