Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Elisan tapa kiertää tiedonsiirron hintakattoa saa huutia

Viestintävirasto tutkii Elisan etananopeudet. Sonera ja Dna eivät aio turvautua vastaavaan kikkailuun.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Viestintävirasto tutkii Elisan tavan kiertää EU:n asettamaa ulkomaan-tiedonsiirron hintakattoa. Elisa aikoo tarjota lain vaatimaan hintaa vain etanavauhtisia yhteyksiä. Nopeista yhtiö sen sijaan perii lisämaksun. Viestintäviraston alustavan arvion mukaan Elisan tapa ei ole suoranaisesti laiton, mutta kylläkin lain hengen vastainen. Muista suomalaisyhtiöistä Sonera ja Dna aikovat pidättäytyä vastaavasta kikkailusta.

HS Ilta kertoo myös EU:n ja Turkin alustavasta pakolaissovusta sekä presidentti Sauli Niinistön saamasta vierailukutsusta. Sen esitti hänen kollegansa, Yhdysvaltain presidentti Barack Obama. Tapaamispaikka on Valkoinen talo.

Tampereella annettiin harvinainen tuomio sotarikoksesta. Irakilaistaustainen turvapaikanhakija sai ehdollista vankeutta, koska oli jakanut Facebook-sivuillaan kuvan, jossa häpäisee vihollisen ruumista. Tuomittu oli roikottanut kädessään vihollisen irronnutta päätä.

Mitä syödä pääsiäisenä? Vinkit saa HS Illan 50 reseptistä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat