Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Muslimivirpojien raaka pilkka kalahti poliitikon omaan nilkkaan – ”Eivätkö aikuiset voi jättää edes lapsia rasistisen vihansa ulkopuolelle?”

Perussuomalaisten Terhi Kiemunki harmitteli Facebookissa, ettei muslimivirpojille ollut jakaa kondomeja. Osa puoluetovereista ehdotti lahjaksi myös pekonia, toiset sanoutuivat puheista jyrkästi irti.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Pirkanmaan piirin perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja Terhi Kiemunki ihmetteli sunnuntaina Facebookissa, onko ”muslimipenskojen” kiertäminen virpomassa ehkä kotouttamista, vai ”onko Allahillakin tänään joku vuosipäivä?” Kiemunki harmitteli myös sitä, että hänellä ei ollut virpojille annettavaksi kondomeja. Samassa keskustelussa virpomislahjaksi ehdotettiin myös muun muassa pekonia.

Puolueen johto ja myös monet rivijäsenet sanoutuivat Kiemungin puheista irti, ja myöhemmin Kiemunki itsekin pyysi kirjoituksiaan anteeksi. Monen kansalaisen ajatukset tiivistää kommentissaan HS:n päätoimittaja Päivi Anttikoski: ”Eivätkö aikuiset voi jättää edes lapsia rasistisen vihansa ulkopuolelle?”

HS Ilta kertoo myös muun muassa Helsingin kaupungin toiveesta saada järkeä lakiin, joka estää lähettämästä kuvia lasten touhuista päiväkodista vanhemmille. Tavoite on korvata lippuset ja lappuset sähköisellä Wilmalla, jota käytetään koulun ja kodin yhteydenpitoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat