Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tuoreimmat uutiset Brysselin iskuista

HS Ilta kertoo muun muassa Brysselin terroristiepäillyistä ja siitä, millainen tunnelma Belgiassa on iskujen jälkeen.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Brysselin isku selitettynä noin minuutissa
Brysselin isku selitettynä noin minuutissa
HSTV tiivisti noin minuuttiin Brysselin synkän terroripäivän tapahtumat. Toimittaja: Esa Juntunen. Leikkaus: Tomi Peurakoski ja Esa Juntunen. Ohjaus: Matti Nousiainen.
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Ilta kertoo, että Brysselin itsemurhaiskuista epäillyt on Belgian mediassa tunnistettu paikallisiksi veljeksiksi, joilla on rankka aiempi rikostausta. Arki kaupungissa alkaa palata ennalleen kiristetyistä turvatoimista huolimatta. Lentokenttä on kuitenkin suljettuna vielä ainakin torstaina.

Lisäksi HS Illassa on uutisia esimerkiksi Suomenlinnan uusista asunnoista, Hakaniemen hallikauppiaiden tyytymättömyydestä, iPhonen salauksen murtamissuunnitelmista, Luokkakokous-elokuvan jatko-osasta sekä nuorten miesten Youtube-sketsiryhmistä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat