Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiemunki televisiossa: En pilkannut muslimeja virpomiskirjoituksellani

”Muslimipenskojen” virpomista ihmetellyt Perussuomalaisten Terhi Kiemunki sanoi torstai-iltana MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa, ettei ole omasta mielestään pilkannut muslimeja Facebook-kirjoituksellaan.

Kotimaa
 

”Muslimipenskojen” virpomista ihmetellyt Perussuomalaisten Terhi Kiemunki ei omasta mielestään ole pilkannut muslimeja Facebook-kirjoituksellaan.

”Kirjoituksessani oli kysymys uskonnosta ja kulttuurista ja niiden eroista, perinteiden ja tapojen eroista. Nyt on kirjoitettu, että olen pilkannut. Varmasti se kuulostaa siltä, kun kommentit on irrotettu eri yhteydestä, pitkästä ketjusta. En ole sanonut, että virpominen on väärin. Olen vain ihmetellyt, mistä se johtuu”, Kiemunki sanoi torstai-iltana MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Tuomas Enbusken kysymykseen, pitäisikö Kiemungin pyytää anteeksi kirjoitustaan, Kiemunki vastasi jo pyytäneensä kerran anteeksi.

Perussuomalaisten kansanedustaja Lea Mäkipään eduskunta-avustajana työskentelevä Kiemunki kirjoitti Facebookissa viime sunnuntaina, onko ”muslimipenskojen ” kiertäminen virpomassa ehkä kotouttamista vai ”onko Allahillakin tänään joku vuosipäivä”. Kiemunki myös harmitteli, ettei lapsille ollut tarjota kondomeja virpomispalkkioksi.

Mäkipää sanoi viime maanantaina Ylellä tuomitsevansa Kiemungin kirjoituksen. Mäkipää sanoi kuitenkin, ettei hän aio erottaa avustajaansa Facebook-kirjoituksen vuoksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat