Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n digipainos kertoo tuoreimmat uutiset myös pääsiäisenä

HS:n digipainos julkaistaan myös päivinä, joina paperilehti ei ilmesty.

Kotimaa
 
Leif Rosas
Maanantain HS Aamu kertoo muun muassa, miten Kärtsy Hatakka ja Pave Maijanen tekivät teemalevyn Helsingin Maunulasta.
Maanantain HS Aamu kertoo muun muassa, miten Kärtsy Hatakka ja Pave Maijanen tekivät teemalevyn Helsingin Maunulasta. Kuva: Leif Rosas
Fakta

Näin saat HS Aamun käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Aamu sovelluksen sisällä.

 HS Aamua voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/aamu.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Helsingin Sanomat ilmestyy paperilehtenä seuraavan kerran tiistaina 29. maaliskuuta. Sunnuntain ja maanantain tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat tarinat voit lukea HS:n digitaalisesta aamupainoksesta HS Aamusta.

HS Aamu on luettavissa HS:n sovelluksissa tableteissa ja älypuhelimessa sekä tietokoneen selaimissa HS.fi:ssä heti aamusta.

Pääsiäissunnuntain aamuna kerromme muun muassa, miksi pääsiäisenä syödään suklaamunia ja julkaisemme laajan artikkelin entisestä toimittajasta, joka vaihtoi kynän aseisiin ja toimii nyt kurditaistelijoiden komentajana Syyriassa.

Maanantaina kerromme, miten Pave Maijanen ja Kärtsy Hatakka tekivät teemalevyn Helsingin Maunulasta ja näytämme, millainen on vankien arki Guantanamossa.

HS Aamussa julkaistaan myös päivän sudoku. Sarjakuvista sunnuntaina ja maanantaina julkaistaan Rib Kirby ja maanantaina myös Fok It. Digitaalista näköislehteä ei julkaista sunnuntaina ja maanantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat