Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lataa nyt HS Aamu laitteellesi: Päivän tärkeimmät uutiset ja mielenkiintoisimmat jutut yhdessä paketissa

HS Aamu kokoaa kiinnostavimmat jutut ja tuoreimmat uutiset yhdeksi lukupaketiksi pääsiäismaanantaina.

Kotimaa
 
Simo Frangén vastaa ja kertoo lisäksi yhden vitsin
Simo Frangén vastaa ja kertoo lisäksi yhden vitsin
Runoilija Heli Laaksonen rakastaa Turkua ja koomikko Simo Frangén Tamperetta. Laaksosen korviin Turun murre kuulostaa meren aaltoilulta, Frangén ylistää Tampereen uneliaisuutta. Toimittaja: Katriina Pajari, kuvaus ja leikkaus: Rio Gandara.
Fakta

Näin saat HS Aamun käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Aamu sovelluksen sisällä.

 HS Aamua voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/aamu.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Kumpi on parempi kaupunki, Turku vai Tampere? Naljailu kaupunkien välillä on osa suomalaista kansanperinnettä, mutta nyt päätimme panna kaupungit järjestykseen arvovaltaisella kaksintaistelulla. Pyysimme turkulaisuuden lippua kannattelevaa kirjailija Heli Laaksosta ja aina Tampereelle palaavaa koomikko Simo Frangénia esittämään palopuheet omien kaupunkiensa puolesta.

Miten kävi? Lue artikkeli HS Aamusta, niin tiedät.

Helsingin Sanomat ei ilmesty pääsiäismaanantaina paperilehtenä. Sen sijaan julkaistaan digitaalinen aamupainos HS Aamu, joka kokoaa päivän tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat tarinat yhdeksi paketiksi paperilehden tapaan.

HS Aamu kertoo muun muassa tuoreimmat käänteet Ylivieskan kirkkopalon tutkinnasta ja kokoomuksen puheenjohtajakisasta, jota puolueen eliitti yrittää nyt junttakirjeellä rauhoitella.

Kerromme myös, että viime vuonna maksettiin ennätyksellisen paljon korvauksia Suomessa syyttämänä pidätetyille. Taloustoimituksen uutistuottaja Tuomas Niskakangas puolestaan tarkastelee analyysissään, pitäisikö Suomea verrata talousluvuissa enää Ruotsiin, vai olisiko Viro nykyään parempi vertailukohta.

Voit ladata HS Aamun omalle päätelaitteellesi tai lukea sitä selaimella osoitteessa hs.fi/aamu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat