Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joukkoraiskausepäily Ruotsin-laivalla – neljä otettu kiinni Tukholmassa

Silja Linen viestintäpäällikkö vahvisti Aftonbladetille, että yksi opiskelija on tehnyt ilmoituksen raiskauksesta heidän lautallaan.

Kotimaa
 
Ville Hildén
Silja Line Galaxy
Silja Line Galaxy Kuva: Ville Hildén

Neljä miestä on otettu kiinni epäiltyinä törkeästä raiskauksesta opiskelijaristeilyllä Silja Linen Galaxy-lautalla, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet. Galaxy liikennöi Turun ja Tukholman välillä.

Noin 1 700 etelä- ja keskiruotsalaista opiskelijaa lähti tiistaina illalla Tukholmasta risteilylle Silja Linen lautalla. Kyseessä oli suomalaisia abiristeilyjä vastaava kokonaan opiskelijoille varattu risteily, jonka oli järjestänyt Fun Cruises -yritys.

Tallink Siljan viestintäjohtajan Marika Nöjdin mukaan näitä 23 tuntia kestäviä opiskelijaristeilyjä oli nyt neljä peräkkäin. Kaikkiaan laivalle mahtuu Nöjdin mukaan 2 800 matkustajaa.

Kun laiva palasi Tukholmaan, kaikki laivassa olleet miesmatkustajat pysäytettiin ja pantiin jonoon, kertoi yksi matkustajista Aftonbladetille. Naismatkustajat päästettiin menemään.

Poliisi myöntää lehden mukaan, että neljä miestä on otettu kiinni epäiltyinä raiskauksesta.

”Heidät on nyt otettu kiinni osoitusten jälkeen ja viety asemalle kuulusteltaviksi”, sanoo Albin Näverberg Tukholman poliisista lehdelle.

Poliisi ei kerro mitään uhreista tai epäiltyjen iästä.

Marika Nöjdin mukaan opiskelijaristeilyjen osanottajat ovat vähintään 18-vuotiaita.

Albin Näverbergin mukaan ”joukolle” ihmisiä tehtiin dna-testit matkalla laivalta.

Silja Linen viestintäpäällikkö Janis Pavuls vahvisti tapahtuneen Aftonbladetille: ”Voin vahvistaa, että yksi tyttö on ilmoittanut raiskauksesta laivalla.”

Tallink Siljan viestintäjohtajan Marika Nöjdin mukaan Silja Galaxy oli illalla yhä Tukholmassa eli pari tuntia aikataulusta myöhässä. ”Vaikea sanoa tarkkaan, että johtuuko se siitä, että nuoria siellä vielä tarkastetaan, mutta poliisi on ainakin paikalla.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat