Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta: Turvakodit joutuvat käännyttämään ovelta väkivaltaa pakenevia asiakkaita

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Seksuaalisen väkivallan uhriksi joutuu Suomessa vuosittain yli 50 000 naista, ilmenee EU:n perusoikeusviraston selvityksestä. Uhrit eivät kuitenkaan saa tarvitsemaansa suojaa, huomauttaa ihmisoikeusjärjestö Amnesty. Esimerkiksi turvakotipaikkoja ei riitä läheskään kaikille tarvitseville, järjestö perustelee HS Illassa.

Viime vuonna Helsingissä sijaitsevasta pääkaupunkiseudun turvakodista ja salaisessa osoitteessa sijaitsevasta Mona-turvakodista käännytettiin yhteensä 528 aikuista, koska turvakotien paikat olivat täynnä. Vantaan turvakodissa ilman paikkaa jäi 237 aikuista ja noin 250 lasta.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS on tavoittanut kaikki 19 käytetyille neuloille altistunutta potilasta. Potilailta otettiin vahingossa näytteitä kertaalleen käytetyillä neuloilla keskiviikkona Kampin Huslab-laboratoriossa Helsingissä. HIV-estolääkitystä heille ei aloiteta, koska tartunnan riski on teoreettinen. Hepatiitti B-rokotuksen on saanut saman tien noin puolet altistuneista. Kaikki altistuneet potilaat olivat aikuisia.

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Alexander Stubb vakuuttaa pyrkivänsä puheenjohtajaksi myös uudelle kaudelle. Stubb kertoi HSTV:n Studio Kulmapöydässä, ettei kokoomuksen kenttäväen tukikirjeestä alkanut kohu ole kääntänyt hänen päätään. ”En ollut itse kirjoittamassa”, Stubb sanoi Kulmapöydän haastattelussa.

HS Ilta kertoo myös muun muassa siitä, kuinka suomalaisnainen yrittää kerätä sosiaalisessa mediassa rahaa saadakseen kotiin Meksikossa sairastuneen äitinsä. Matkavakuutus ei kalliita sairaskuluja ja mahdollista ambulanssilentoa korvaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat