Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Eläkepuhallus on jo tapahtunut”

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

”Suuri eläkepuhallus on jo tapahtunut, kun suurten ikäluokkien eläkkeelle siirtymisen pelossa hyväksytyn taitetun indeksin seurauksensa eläkerahastot ovat viisinkertaistuneet, ja yhä kasvu jatkuu. Eläkepommin sijasta saimme Roope Ankan lukitun aarrearkun, jonka pääomat on siirretty ulkomaille, kun ne ’eivät mahdu kotimaahan’.”

Entinen kansanedustaja

Kimmo Kiljunen (sd) blogissaan 28. helmikuuta

”Eläkevarojen käyttämistä kokonaan yhden sukupolven hyväksi ei voi perustella millään argumentilla. Nykyiset eläkeläiset olivat töissä aikana, jolloin eläkemaksut olivat selvästi nykytason alapuolella ja eläkkeelle jäätiin keskimäärin alle 60-vuotiaana.”

Ilmarisen johtaja Jaakko

Kiander HS:ssä 12. maaliskuuta

”Nykypolvet ovat taitetun indeksin takia jo menettäneet pysyvästi; sitä enemmän, mitä kauemmin ovat eläkkeellä olleet. Ja näitä menettäjiä ovat ennen muuta juhlapuheissa itsenäisyyspäivinä kiitetyt mutta nytkin taas unohdetut veteraanit, sotakorvausten maksajat ja maan jälleenrakentajat.”

Raimo Ilaskivi HS:n mielipidepalstalla 15. maaliskuuta

”Rahastoista jouduttaisiin vuosi vuodelta ottamaan enemmän rahaa, joten vastaavasti sijoitettavaa varallisuutta on aina vähemmän ja vähemmän. Kunnes joskus 2060-luvulla ei ole enää rahastoja lainkaan.”

Eläketurvakeskuksen johtaja Mikko Kautto kansalaisaloitteesta HSTV:n keskustelussa 18. maaliskuuta

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat