Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta: Kätilöt kärähtivät ilokaasun viihdekäytöstä synnytyssalissa

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Rio Gandara / HS
Kätilöopiston sairaala.
Kätilöopiston sairaala. Kuva: Rio Gandara / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Neljää kätilöä epäillään ilokaasun viihdekäytöstä Helsingin kätilöopistolla. Kätilöt olivat päihdyttäneet itseään kaasulla synnytysosastolla, jossa ilokaasua käytetään synnyttäjien kivun hoitoon. Kätilöt jäivät kiinni silminnäkijän ilmoituksen perusteella tammikuun lopussa. He ovat myöntäneet teon.

Yhteensä 80 maan tiedotusvälineet julkistivat sunnuntai-iltana valtavan aineiston panamalaisen veroparatiisiyhtiön asiakkaista. Papereista käy ilmi, että monet valtion päämiehet, poliitikot, urheilusankarit ja rikolliset ovat piilottaneet varojaan veroparatiiseihin. Veroparatiisiyhtiön perustaminen ei välttämättä ole rikollista, mutta käytännössä paratiiseja käytetään monen rikoksen kätkemiseen. Kerromme HS Illassa mistä Panaman papereissa on kyse? Mikä firma on kohun keskipisteessä oleva Mossack Fonseca? Ja mitä Vladimir Putinin ystävien varallisuus kertoo?

Lisäksi HS Ilta kertoo muun muassa Stockmannin toimitusjohtajan yllätyserosta ja siitä, että Suomeen on tänään saapunut 11 syyrialaispakolaista Turkin pakolaisleireiltä.

Kolumnivuorossa on Elina Tanskanen, joka pohtii kosketuksen merkitystä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat