Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päivän tärkeimmät uutiset HS Illassa – voit ladata sen nyt

HS Illassa kerrotaan muun muassa, että Meksikoon juuttunut suomalaisnainen pääsee kotiin.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Vakuutusyhtiö Allianz on pyörtänyt kielteisen korvauspäätöksensä Meksikossa sairastuneen naisen kohdalla. Sydäninfarktin runsaat kaksi viikkoa sitten saanut suomalaisnainen lennätetään ambulanssilennolla kotiin vakuutusyhtiön kustannuksella.

Allianz korvaa myös naisen Meksikossa saaman hoidon ja kaikki muut perheelle koituneet kustannukset.

Entä mikä on normaalia uhmaa, ja mistä tunnistaa lapsen käytöshäiriön? Lastenpsykiatri Jari Sinkkosen mukaan tulee huolestua, jos nelivuotias on esimerkiksi väkivaltainen, vahingoniloinen tai empatiakyvytön.

Helsingin Sanomat kertoi tiistaina Turun yliopiston Lastenpsykiatrisen tutkimuskeskuksen ohjelmasta, jossa vanhemmat saivat ohjeita uhmaikäisten lasten kasvatukseen internetin välityksellä. Lasten oireet vähenivät, kun vanhemmat oppivat antamaan lapsille huomiota ja palkitsemaan hyvää käytöstä.

Sinkkonen pitää Voimaperheet-mallia erinomaisena apuna lastenkasvatuksessa.

Sunnuntaina julki tullut suuri veroparatiisitietojen vuoto on käynnistänyt useita rikostutkintoja. Yhdysvaltain oikeusministeriö aikoo käydä läpi vuodetut tiedot ja arvioida, onko toimilla rikottu Yhdysvaltain korruptio- tai muita lakeja.

Suomessakin poliisi ja verottaja kiinnostuivat vuodetuista tiedoista. Myös muun muassa Ranskan ja Espanjan viranomaiset aloittavat tutkinnan törkeistä veropetoksista, kertoo uutistoimisto Reuters.

Saksan, Ruotsin, Itävallan, Hollannin ja Australian viranomaiset kertoivat aloittavansa vuodettujen tietojen selvittelyn.

HS Illassa on päivän uutisten lisäksi tarjolla on Maailma kuvina -kooste, Fok_it ja Rip Kirby -sarjakuvat sekä Päivän sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat