Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näkökantoja kehys­riihen päätöksistä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

”Kehysriihipäätös oli Sipilän hallituksen kovan arvomaailman huipentuma ja totaalinen moraalisen vastuun floppi. Hallitus leikkaa lisää maailman köyhimmiltä. Tulokset ovat surullisia.”

Ville Niinistö, vihreiden puheenjohtaja

”Hallitus käytännössä luopui omista työllisyystavoitteistaan ja myönsi ettei näillä toimilla niihin päästä. Ensin ajoneuvoveron korotus, sitten bensaveron korotus. Soinin ministeripesti käy suomalaisille kalliiksi.”

Antti Lindtman, Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja

”On syytä nostaa opetusministerille hattua siitä, että koulutuksen leikkauslinja on loppumassa ja esimerkiksi indeksileikkaukset palautetaan opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalalla.”

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen

”Suomen velkaantumisen taittaminen on välttämätöntä. Vain siten syntyy selkeä perälauta säästöille. Tässä tilanteessa ikävätkin ratkaisut oli tehtävä heti.”

Suomen Yrittäjien pääekonomisti Petri Malinen

“Leikkausten määrän sijaan meidän tulisi kauhistella sitä, kuinka paljon hallitus joutuu vielä leikkaamaan, jos talouskasvua ei synny.”

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä

”Pääkaupunkiseudulla Raide-Jokeri ja Tampereella raitiotie parantavat näiden kasvavien kaupunkiseutujen liikenneoloja ja lisäävät asuntotuotantoa. Turun nopean ratayhteyden suunnittelu avaa myös vastaavan näkymän tulevaisuuteen.”

Elinkeinoelämän keskusliiton johtaja Sari Siitonen

”Vakasta puuttuu nyt kansi. Kilpailukykysopimuksen myönteiset kansantaloudelliset vaikutukset voitaisiin varmistaa panostamalla julkisiin investointeihin. Kehysriihen infrapaketti – erityisesti Raide-Jokerin ja Tampereen raitiotien vauhdittaminen – ovat tervetulleita, mutta kasvupaketti on kuitenkin kokonaisuutena vaatimaton.”

STTK:n pääekonomisti Ralf Sund

OIKAISU 7.4.2016. "On syytä nostaa opetusministerille hattua siitä, että koulutuksen leikkauslinja on loppumassa ja esimerkiksi indeksileikkaukset palautetaan opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalalla." Tämän sanoi OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen eikä SAK:n pääekonomisti Olli Koski. Nimi on korjattu tekstiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat