Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ylöjärvelle tulossa uusi liikekeskus – rakentaminen alkaa jo tässä kuussa

Uudisrakennus nousee Vaasantien varressa sijaitsevalle Elovainion yritysalueelle.

Kotimaa
 

Tampere

Ylöjärvellä aletaan pian rakentaa uutta liikekeskusta. Uudisrakennus on tulossa Vaasantien varressa sijaitsevalle Elovainion yritysalueelle lähelle nykyistä kauppakeskus Eloa.

Hankkeen suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa rakennusyhtiö Lemminkäinen. Yhtiö tiedotti asiasta tehtyään asiasta sopimuksen erikoissijoitusrahasto EQ Liikekiinteistöjen kanssa. Osapuolet eivät julkista urakan arvoa.

Koko hankkeen laajuus on 10 000 neliömetriä, ja ensi vaiheessa kokonaisuudesta rakennetaan 6 000 neliömetrin liikekeskus. Rakennustyöt alkavat jo tässä kuussa. Töiden on määrä valmistua ensi vuoden huhtikuussa.

Tulevan liikekeskuksen vuokrasopimukset on jo allekirjoitettu, ja kaikki sen tilat on saatu vuokrattua etukäteen. Samalle tontille suunnitellaan erillistä 4 000 neliömetrin kokoista liiketilaa.

”Elovainion liikekeskus tulee olemaan merkittävä rakennushanke Ylöjärvellä. Liikekeskus palvelee hyvällä sijainnillaan Ylöjärven ja sen ympäristön asukkaita ja vahvistaa entisestään Elovainion asemaa kaupallisena keskittymänä”, sanoo Lemminkäisen aluejohtaja Kari Löytynoja yhtiön tiedotteessa.

Elovainion yritysaluetta on kehitetty viime vuosina paljon, ja sinne on kaavoitettu tilaa monenlaiselle yritystoiminnalle. Kauppakeskus Elo valmistui sinne keväällä 2009, helmikuussa 2012 puolestaan kauppakeskus Ilo. Alueella sijaitseva koulutuskeskus Valo avattiin elokuussa 2012

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat