Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tuoreimmat Panama-käänteet – ja muut päivän kiinnostavimmat uutiset

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Mika Ranta / HS
UPM:n hallituksen puheenjohtaja ja Nordean hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos saapui metsäyhtiö UPM:n yhtiökokoukseen torstaina.
UPM:n hallituksen puheenjohtaja ja Nordean hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos saapui metsäyhtiö UPM:n yhtiökokoukseen torstaina. Kuva: Mika Ranta / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Björn Wahlroos otti ensimmäisen kerran julkisesti kantaa pankin toimintoihin veroparatiisi-Panamassa torstaina Helsingin messukeskuksen aulassa ennen metsäyhtiö UPM:n yhtiökokouksen alkua. HS Ilta kertoo, miten Wahlroos suhtautui asiaan.

HS Ilta kertoo myös selvittämättömistä polttopulloiskuista vastaanottokeskuksiin, mökkitalkkarista ja MTV:n uusista yt-neuvotteluista. Lisäksi tarjolla on muun muassa äänitemyynnin myyntitilannetta ja kulhoja, jotka ovat tämän hetken kovin ruokatrendi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat