Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jäikö maanantain uutispäivä väliin? HS Ilta tarjoaa kymmenen kiinnostavinta uutista ja maailman kuvat

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
ROMEO RANOCO / Reuters
Lapset polskivat Filippiineillä.
Lapset polskivat Filippiineillä. Kuva: ROMEO RANOCO / Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Poliisi ja Amnesty arvioivat, että raiskauksen uhrit uskaltavat ilmoittaa teoista aiempaa useammin. HS Ilta kertoo tarkemmin Helsingin tilanteesta.

HS Illan muita aiheita ovat muun muassa Kilpailuviraston hyväksymä Kesko-kauppa, CIA-johtajan lupaus kidutuksen loppumisesta terroriepäiltyjen kuulusteluissa ja Jarkko Niemisen siirtyminen salibandypelaajaksi.

Lisäksi HS Ilta kertoo kahdestakin suuresta käärmeestä. Maailmankuvissa käydään muun muassa Filippiineillä, jossa lapset vilvoittelevat uima-altaaksi muunnetussa säiliössä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat