Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta tänään: Näin hallitus aikoo luoda 110 000 työpaikkaa

Hallitus kertoi tiistaina, kuinka aikoo luoda Suomeen yli 100 000 uutta työpaikkaa. HS Ilta esittelee keinot.

Kotimaa
 
HS
Markus Jokela / HS
Olli Rehn puhui tiedotustilaisuudessa tiistaina.
Olli Rehn puhui tiedotustilaisuudessa tiistaina. Kuva: Markus Jokela / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Hallitus aikoo tiukentaa velvollisuutta ottaa työtä vastaan ja haluaa lisätä alueellista liikkuvuutta. Se tehtäisiin muuttamalla perusteita, joilla työstä saa työmatkan perusteella erota. Työttömille on tulossa myös aiempaa tiukempi velvollisuus osallistua kaikkiin työllistymistä edistäviin palveluihin, kertoo HS Ilta.

Työttömiä aiotaan kannustaa myös itsensä työllistämiseen sekä sivutoimiseen yrittäjyyteen, hallitus kertoi tiistaina. Tavoitteena on 72 prosentin työllisyysaste, 110 000 uutta työpaikkaa ja velkaantumisen pysäyttäminen kuluvalla hallituskaudella.

HS Ilta kertoo myös muun muassa Suomen ja Venäjän rajasopimuksen taustoista sekä Keravan kaupunginjohtajan tehtävistä irtisanoutuneesta Petri Härkösestä, joka aikoo vaihtaa hallinnon naparetkeilyyn.

Kolumnisti Janna Rantala kirjoittaa sisaruskateuden sijaan vanhemman kateudesta: lapsen on keskitettävä huomionsa vanhempaan eikä esimerkiksi sisaruksiinsa. Tämän vanhempi saattaa tehdä hajoita ja hallitse -tekniikalla, usuttamalla lapset toisiaan vastaa kilpailemaan vanhemman suosiota.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat