Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaksi kuoli neljän auton kolarissa Leppävirralla – kuljettaja ehkä nukahti rattiin

Onnettomuuden syy saattoi olla rattiin nukahtaminen. Liikenne onnettomuuspaikalla oli poikki useita tunteja.

Kotimaa
 
Henrikki Kosunen
Leppävirran Paukarlahden kolareissa loukkaantuneet on viety hoidettavaksi Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Heillä ei ole välitöntä hengenvaaraa, mutta he saivat murtumia ja ruhjevammoja.
Leppävirran Paukarlahden kolareissa loukkaantuneet on viety hoidettavaksi Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Heillä ei ole välitöntä hengenvaaraa, mutta he saivat murtumia ja ruhjevammoja. Kuva: Henrikki Kosunen

Kaksi ihmistä kuoli ja seitsemän loukkaantui neljän henkilöauton kolarissa Leppävirran Paukarlahdessa kello 17 aikaan keskiviikkona.

Pohjois-Savon pelastuslaitoksen palomestarin Pekka Kaartisen mukaan onnettomuus sai alkunsa, kun yksi henkilöauto ajautui pitkälle vastaantulevien kaistalle ja törmäsi oikeasta kulmastaan vastaantulevaan autoon. Kyseessä ei ollut ohitustilanne.

”Ensimmäistä törmäystä väistäneet kaksi autoa törmäsivät tämän jälkeen myös nokikkain”, Kaartinen sanoo.

Kaartisen mukaan omalta kaistalta ajautuneen auton kuljettaja oli sanonut pelastushenkilöstölle, että hän oli saattanut nukahtaa.

”Se näyttäisi hyvinkin todennäköiseltä syyltä, koska auto oli niin pitkällä toisella kaistalla. Jos toista autoa ei olisi tullut vastaan, se olisi varmaankin ajautunut kokonaan tien toiselle puolelle. Vaikea kuvitella muuta syytä, koska tiessä on vain hyvin loiva mutka siinä kohdassa. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä”, Kaartinen sanoo.

Kaikki autoissa matkustaneet olivat Kaartisen mukaan aikuisia. Loukkaantuneiden vammat olivat eriasteisia, mutta niin vakavia, että kaikki kuljetettiin hoitoon Kuopion yliopistolliseen keskussairaalaan.

Tie on noin 30 kilometriä Kuopion eteläpuolella sijaitsevalla onnettomuuspaikalla suora. Myös ajokeli oli keskiviikkona hyvä. Nopeusrajoitus tieosuudella on 80 kilometriä tunnissa.

Liikenne onnettomuuspaikalla oli poikki useita tunteja, mutta sujuu jälleen normaalisti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat