Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta tänään: Euroopan pakolaiskriisissä äkillinen käänne

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
ANTONIO PARRINELLO / Reuters
Välimerestä pelastettua siirtolaista kannettiin tiistaina Sisiliassa maihin Saksan laivaston Frankfurt am Main -alukselta.
Välimerestä pelastettua siirtolaista kannettiin tiistaina Sisiliassa maihin Saksan laivaston Frankfurt am Main -alukselta. Kuva: ANTONIO PARRINELLO / Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään, että Euroopan pakolaiskriisissä on tapahtunut äkillinen käänne. Libyasta odotetaan nyt valtavaa ihmismäärää etenkin Italiaan, kun taas aiemmin suosittu reitti Turkista Kreikkaan on hiljentynyt.

Ihmisvirtojen kääntyminen keskiselle Välimerelle aiheuttaa EU:ssa monenlaista päänvaivaa, kirjoittaa HS:n Brysselin-kirjeenvaihtaja Pekka Mykkänen analyysissään.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan muun muassa, että suomalainen elokuva pääsi poikkeuksellisesti Cannesin elokuvajuhlien ohjelmistoon, aivoihin pantu siru sai halvaantuneen miehen käden liikkumaan ja että ulkoministeri Timo Soini (ps.) väläytti Itä-Euroopan maille tukimenetyksiä, jos ne eivät ota vastaan pakolaisia.

Tänään kolumnistina on Yrjö Rautio.

HS Illassa myös päivän muut kiinnostavimmat uutiset sekä vakiopalstat maailma kuvina, sarjakuvat ja sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat